Lycka

Konserten gick jättebra, tro det eller ej. Till och med K satte de flesta tonerna. Amazing! Nu ska jag ut och jogga.
<3

Sugig dag

Måndagar brukar alltid vara bra dagar, men inte dag. Det började med stopp i tunnelbanetrafiken så att F och jag nästan missade det nationella provet i engelska. Vi fick springa till skolan och hann precis i tid. Dock var jag så uppstressad att jag fick skrivkramp vilket nästan aldrig händer; så typsikt! Jag krystade ner två och en halv sida men innehållet sög om jag ska vara ärlig. Det känns inte som om jag höll mig till ämnet vilket gör att jag går runt med ständig ångest. Vissa lärare säger att det nationella provet bara kan höja en, men min lärare hör nog inte till dem. Han är väldigt bra, men håller väldigt noga på principerna vilket kan verka rätt skräckinjagande. Hatar att jag alltid har så höga krav på mig själv och att jag nästan aldrig bli nöjd. Efter provet blev det sushi till lunch vilket jag egentligen hatar. Jag fick tvinga i mig lite yakitori. Jag köpte en kopp te också som jag råkade hälla ut över hela handen. Fy satan vad ont det gjorde. Sedan fick jag reda på att vi skulle ta blodprov på naturkunskapen; jag som är ohyggligt rädd för sprutor. Jag gjorde det i alla fall, tre gånger dessutom. Efter skolan red jag lektion vilket också sög. Jag suger på allt nuförtiden, bara att inse. Imorrn är det konsert vilket säkert kommer att innebära ett fiasko. Varför kan man aldrig få något gratis? SNYFT

Och där försvann helgen...

Imorgon är det måndag och jag är sönderstressad som vanligt. Imorgon är det också nationellt prov i Engelska B och jag har inte ens förberett mig överhuvudtaget. Ska försöka ta tag idet nu, men jag är så in i helsikes trött. Efter skolan i fredags mötte jag upp K för lite shopping. Vi åkte till Stadsmissionen vid Nytorget och fyndade järnet. För mig blev det en ny, lite större, väska och en lång, blommig kjol som jag ska använda som tubklänning. På kvällen skulle jag egentligen ha träffat J för lite mys med vin och sådant, men jag däckade framför Notting Hill, helt stört! Sedan på lördagen hann jag inte mycket innan jag mötte upp J och T på Slussen. Vi gick Götgatan upp och köpte en 18-års present till M. Det blev lite smått och gott från LUSH, väldigt fräscht. Sedan gick vi slutligen hem till A för att göra klart diverse psykologi-grejer. Som tur var tog det inte så lång tid. Kvällen spenderades med pizza, godis och Singstar med A och J; riktigt trevligt faktiskt :) Vaknade vid 12-tiden imorse, minst sagt sliten. På vägen hem från A hoppade jag av vid Nacka Forum för att handla lite grejer jag hittade i Cosmopolitan. Det blev en härlig body lotion från Nivea och en stylingspray. Från och med nu ska jag konstruera surfarhåret myself. Väl hemma hann jag endast äta innan det bar av till stan igen; den här gången för att träffa ett annat J. Det blev mycket prat, mat från LIDL och tyska cigaretter. Jag rökte endast en, men jag har redan dåligt samvete. Det känns som om jag aldrig kommer att bli helt fri från rökningen.

Btw så är första jobbpasset på torsdag vilket ska bli väldigt spännande :)

Puss på er

In a hurry

Goder afton!

Hinner egentligen inte uppdatera här men man måste ju underhålla de stackars läsare man har ;) Idag har varit en bra dag. Jag gick till skolan kl 10, hämtade mitt hemprov i historia och satt sedan i skolan och skrev lite på det. Sedan var det gympa med massor av härligt träning. Tycker ni att jag är dum i huvudet om jag säger att jag ÄLSKAR att springa idioten? Haha Efter det åkte jag och J till LIDL och tjackade lite naturgodis. Jag vet att det är mitt i veckan men en liten fågel viskade i mitt öra att de sålde naturgodis för 7.90/hg. Så sant som det var sagt. Vi fick spurta tillbaka till skolan men kom ändå försent till pop- och rocksången. Konserten är på tisdag och jag börjar verkligen bli nervös; särskilt eftersom en viss person inte riktigt kan hålla tonen :S Nu är jag precis klar med hemprovet om kalla kriget och ska snart hoppa in i duschen. Jag måste ju gå upp vid 6 imorrn, så det är bäst att jag går och lägger mig snart. Imorgon ser ut att bli en helvetes dag i skolan med två prov men mina homies har iaf lovat att vi ska äta kinamat till lunch. Efter skolan blir det shopping med K. och sedan vinpimplande med J.

Pussipuss

Min klocka har stannat

Började en timme tidigare i skolan idag, fett sugit. Dagen spenderades med att lyssna på treornas redovisningar av deras projektarbeten och att bråka om lunchen (som vanligt). Ska snart börja göra som dessa och komma på elaka smeknamn till alla dem jag inte tycker om i klassen. Jag vet att det är höjden av barnslighet, men nöden har ingen lag. Blir så fruktansvärt trött när en viss person ska bestämma över vårt lilla "gäng" trots att hon bara umgås med oss när det passar henne. SUUUUUGGG KUUUUUKKKKKK. Varför valde jag den här sugiga inriktningen med dessa sugiga människor? Det känns onekligen rätt tufft när jag knappt orkar med dem som jag brukade tycka om. Varför kan alla inte bara skärpa sig och börja komprommisa lite istället? Min klocka har stannat. Mitt liv består just nu endast av att sova. Så fort jag vaknar vill jag bara somna om. Och när jag väl har gått upp längtar jag bara tills jag får gå och lägga mig igen. Jag har inte den energin jag hade och är inte längre den jag var. Allt måste få ett slut snart.

Jag vill visa vägen till mitt gömställe

Jag vet att jag egentligen borde gå och lägga mig men en konversation på msn har fått mig att tänka till. Jag och en kär vän sitter och diskuterar varför vi människor alltid gömmer våra känslor inför varandra. Varför går vi runt med en fasad hela tiden och försöker dölja vilka vi egentligen är? Jag kan inte ens gråta inför någon. Jag går in på mitt rum och gråter tyst i kudden. Ingen får höra eller se; hur sjukt är inte det egentligen? Vi tränger undan allt jobbigt och låtsas som om allt är bra utan att låta såren läka ut. Tänk vad mycket tid och ork vi skulle spara om vi bara kunde tillåta oss själva att tala om hur vi egentligen känner. Vem är det som har bestämt att vi alltid ska visa oss så himla starka? Varför är vi så falska mot varandra? Jag vill sluta snacka skit och istället vara ärlig men det kommer aldrig att gå. Jag har visst känt riktig kärlek, vet det nu. Beroendet.

The London lifestyle

Hittade en bild från Londonresan i höstas. Om att supa och röka inne på den allmänna toaletten säger jag bara en sak: LOL :)


image11

Underbara sol

Idag cyklade jag och F till skolan; helt underbart! Vi susade fram genom Storängen i stekande sol och värme; helt underbart. Jag slutade tidigt idag, så efter skolan åkte jag hem och lade mig på balkongen i BIKINI! Förstår ni? Bikini! När jag sedan kom hem från stallet frågade mamma varför jag var skitig i hela ansiktet. Svaret på den frågan är helt enkelt att jag har blivit solbränd haha

Loggade in på msn idag för första gången på evigheter. En gammal vän loggade också in och jag  insåg hur mycket jag egentligen saknar den personen. Det känns tyvärr helt omöjligt att prata längre men jag lever fortfarande på gamla minnen. Alla fina sms som fick mig att dra på munnen mitt under tunnelbanefärden. Alla hysteriska samtal mitt i natten. Alla konversationer och åtskilliga partier Betapet. Saknar allt gammalt, FAN.


Green Mango

Jag sitter här nyss hemkommen från planeringen av den kommande Europaresan. Vi ska först flyga till Glasgow för att sedan åka tåg genom England, Frankrike, Schweiz, Nederländerna, Tyskland, Tjeckien och Polen; inte så dumt! Först gäller det bara att MP games ringer och säger att jag får jobba den första perioden. Hoppas, hoppas hoppas! I värsta fall går det säkert att ordna på något sätt. Jag längtar i alla fall. Kom ge mig sommar nu! Jag var dessutom på ICA idag och köpta världens somrigaste te, Green mango, vilket inte direkt dövar sommarkänslorna. Sjukt gott var det i alla fall. Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite så att jag orkar med morgondagen. F och jag ska nämligen cykla till skolan. Och ja, jag har pumpat däcken ordentligt den här gången ;)

Natti! 

Håkan <3

Igår var jag och L och såg Håkan på Areanan. Det var helt underbart! Han spelade 22 låtar vilket betyder hans längsta spelning någonsin. Det var helt sjukt varmt och svettigt men oj så bra! Man nästan grät när han dedikerade Minnen av aprilhimlen till Anders Göthberg!

Idag blir det mest plugg för min del, sedan blir det till att fortsätta planeringen av Europaresan hemma hos N. Nu har jag en liten jycke som pockar på min uppmärksamhet, så jag måste springa iväg och leka lite haha

Pussipuss

Gangstakungen

För att inte plåga er med alla mina plågor  just nu,  ska jag istället berätta en lite rolig incident. Efter att ha ätit pastasallad på Chutney fick jag nämligen med mig packet in på Willys för att köpa lite godis. Eftersom jag trodde att jag skulle träffa A. efter skolan och eftersom jag slutar kl 5, plockade jag på mig några bananer också. Bananpåsen hängde jag på armen medan jag plockade godis och glömde sedan bort den. I kassan la jag endast upp godiset och betalade för det. När vi sedan kom ut ur affären, märkte jag att jag fortfarande hade bananpåsen på armen hahaha Jag kan erkänna att det här är första gången jag har snattat ur en butik. Smått komiskt att det blev ett par bananer och att jag inte ens var medveten om det; äkta gangstakänsla, eller hur?

På vägen hem från bussen hörde jag någon som ropade mitt namn. När jag vände mig om kom en liten lurvig sak springande mot mig i raketfart. Det visade sig att Ebba hade anlänt. Mitt älskade lyckopiller. Nu ska jag snart äta och sedan sjappa till F.

Njut av livet mina vänner medan det går.

Sista torsdagen!

Idag var det sista torsdagen. Alltså sista torsdagen jag och S tränade på Friskis & Svettis på lunchen. Från och med nästa vecka kommer vi att ha vanliga idrottslektioner igen. Gud vad jag kommer att sakna det. Att bara åka till Fresh och handla lunch, träna, duscha, äta och sedan vara redo för två timmars sång. Sången idag gick väl annars sådär. J var inte där, så jag och K sjöng ensamma, men det gick faktiskt ganska bra. Hon har verkligen blivit bättre. Jag tror att allt kommer att ordna sig fram tills konserten. Något som däremot är jobbigt är mitt röstläge. Sedan förra veckan kan jag helt plötsligt inte komma upp så högt som jag kunde förut. Tänk om cigaretterna underlättade min sopranröst? Haha Jag som har slutat :P Det är faktiskt sant! Jag har inte rökt på TV Å veckor :) Jag och F fikade med N och C efter skolan och pratade lite om vår kommande Eurotrip. Båda rökte som skorstenar och jag blev nästan inte ens frestad! Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv. Vi får se om det håller i sig imorgon också när jag ska träffa A, om det nu blir så. Killar tenderar ju tyvärr att ha problem med att kläcka ur sig huruvida saker och ting är bestämda. Dumt för den som gillar att planera och ha ordning. Fredag imorgon, sedan helg! Då blir det Håkan på Arenan. Lucky me :)

Pussipuss

Sommarkänslor

När jag satt i godan ro och skrev utvärderingen till mitt träningprogram, kom jag att tänka på filmen Tillsammans och Ted Gärdestad. Det finns nämligen en helt underbart fin låt som är med där. Den heter Come give me love och är som sagt skriven av bröderna Gärdestad. Är det bara jag som alltid får sånna sommarkänslor av Ted Gärdestads musik? Kom ge mig sommar, kom ge mig liv!

Jag vet en vän som bor i huset intill
Och hon har lovat mej allt va jag vill
mmmhm.. jag vet en vän, som är lika blåögd som jag
vi borde få det bra

när mina fingrar inte känner mer
när mina ögon inte längre ser
när livet vänder
ska jag ännu be  (come give me love, come give me love)

kom ge mej världen
kom ge mej fred
kom sänk ditt huvud
och lägg dej ner
kom ge mej kroppen
kom ge mej allt som du har
och jag ska stanna kvar

jag vet ett rum långt in dit vi brukar gå
om vi ska gömma oss, bara vi två
mmmhm... jag vet en vän, som är lika mörkrädd som jag
vi gjorde slut idag

när mina öron inte längre hör
när bladen faller och en stjärna dör
när livet vänder
ska jag ännu be (come give me love, come give me love)

kom ge mej solen
kom ge mej hav
kom ge mej jorden
vi lever av
kom ge mej kroppen
kom ge mej allt som du har
och jag ska stanna kvar
mmm...

kom ge mej sommar
kom ge mej liv
kom ge mej kärlek och livs motiv
kom ge mej kroppen
kom ge mej allt som du har
och jag ska stanna kvar
mmm...

kom ge mej sanning
kom ge mej tid
kom ge mej kunskap
kom ge mej frid
kom ge mej doften
kom ge mej allt som du har
och jag ska stanna kvar
mmm...











I am so screwed

Jag är så körd när det gäller skolan. På grund av jobbutbildningen den här helgen och födelsedagsfirandet av farfar, har jag knappt hunnit plugga någonting. Under den här veckan är det matteprovet på tisdag och dessutom ska Dvärgen vara utläst tills på fredag (jag har inte ens börjat än). Till råga på det så är det en massa pågående arbeten och kommande prov.

  •  Idrottsarbete inlämnat fredag vecka 16
  • Engelskaboken utläst tills vecka 17, examination onsdag eller fredag
  • Historieprov torsdag vecka 17
  • Essäskrivning i svenska måndag och fredag vecka 17
  • Nationellt prov i engelska B måndag vecka 18
  • Psykologiredovisning tisdag vecka 18
  • Pop- och rocksångsuppvärmning tisdag vecka 18+konsert
  • Prov i psykologi onsdag vecka 19
  • Nationellt prov i matte torsdag vecka 19
  • Franskapresentation onsdag vecka 20
  • Nationellt prov i engelska B torsdag vecka 19

Hur ska jag hinna med allt det där inom loppet av en månad? Jag kommer att bli utbränd. Och varför sitter jag här när jag egentligen inte har till det? F A N !


Jobb är det ända som fyller mina tankar just nu

Kommer jag att få det där jäkla jobbet i sommar? Det är i alla fall vad som fyller upp mina tankar just nu. Jag var på utbildning hos MP games idag också och ska dit imorgon igen. Idag var det praktik vilket i princip innebar att stå i spelen och spela rollspel. Det gick ändå helt okej, men jag vet ju fortfarande inte om jag kommer att få jobbet eller inte. Det känns skumt att de ger en utbildning samtidigt som man inte vet om de ens vill ha en. Imorgon blir det i alla fall teori och brandutbildning. Imorgon är det också firande av min farfar som fyller 89 år! Grattis, grattis. Tänk att han fortfarande spelar på Stryktipset; det är beundransvärt. Jag borde egentligen ha gått och lagt mig för längesen, så det är väl bäst att jag signar ut här. Måste ju orka vara på topp imorgon också.

All my love people <3

Kom igen nu!

Det vankas besöksrekord här snart. Kom igen gott folk, här ska det promotas =)


Fredag

Idag är det fredag, men inte har man tagit det lugnt för det. Dagen började katastrofalt med att jag vaknade en timme försent! Det blev frukost i bilen och tandborstning i skolan, hata! Jag hann iaf i tid ^^ På engelskalektionen fick vi tillbaka våra uppsatser; den jag skrev när jag var sjuk. Olyckligtvis så hade läraren GLÖMT BORT att jag hade mailat in min uppsats, så han bedömde den som jag hade börjat på i skolan. Jag hade till och med slutat MITT i en mening, hur dum får man vara? Betyget blev inte det bästa, men jag hoppas att han bedömer den andra ist. Den är ju faktiskt den fullständiga versionen och jag höll ju faktiskt deadline. Det förstörde iaf min skoldag, blir så trött. Under lunchen gick det återigen upp för mig hur okänsliga folk egentligen är. Jag har nämligen en klasskompis som inte längre kommer till skolan. De andra verkar tro att hon fejkar och baktalar henne hela tiden. Vissa tycks aldrig vilja förstå att man faktiskt inte behöver vara sjuk för att inte orka gå till skolan; möjligen sjuk i själen. Jag tror att jag ska sms:a henne nu iaf för att kolla att allt är okej.

Efter skolan var jag på jobbutbildning för MP games vilket var toppenkul. Jag riktigt sprudlar av positiv energi. Dessutom var alla som var där hur sköna som helst! Snälla, håll tummarna för att de fortfarande vill ha mig för jobbet efter praktiken imorrn :S

Natti!

Den hemliga älskaren

Jag gick  bakom en tjej på vägen till skolan idag. Jag vet vem hon är eftersom vi har lektioner tillsammans, men jag har aldrig uppmärksammat hur smal hon har blivit på så kort tid. Hennes lår är lika smala som mina vader. Jag ställde mig själv frågan om jag skulle vilja se ut så om jag fick välja; svaret blev nej. När jag gick där bakom henne, och såg hur hennes ben rörde sig så skört, ville jag nästan springa fram och lyfta upp henne och bära henne för alltid. För varje steg hon tog, blev jag mer och mer övertygad om att hennes ben skulle gå av och att hon skulle falla pladask framför mina fötter. Gott folk. Jag tror att hon har en hemlig älskare som ingen vet om. Jag tror att han är väldigt svartsjuk av sig också. Jag tror att han har kontroll över vad hon äter så att hon ska hålla sig slank och snygg. Jag tror att det är bäst för henne att lämna honom innan han tar död på henne. Till alla er som funderar på att banta, eller redan gör det, vill jag bara skriva ner symptomen för Anorexia nervosa:

  • Amenorré dvs. menstruationsbortfall
  • Kraftigt nedsatt immunförsvar
  • Försvagade vitala organ
  • Lanugobehåring över hela kroppen, ofta även ansiktet
  • Tung andning
  • Frusenhet
  • Skakningar
  • Yrsel
  • Svimningsattacker
  • Försvårad/långsam sårläkning
  • Benskörhet
  • Långsamma, försiktiga kroppsrörelser
  • Hjärtrytmsrubbningar
  • Lätt att få blåmärken
  • Kronisk diarré/förstoppning
  • Låg puls
  • Torra slemhinnor
  • Irritation/emotionell instabilitet
  • Missfärgade fingrar
  • Torr, fjällig hud
  • Tunn och skör hud
  • Grumlig urin till följd av försvagning av njurarna
  • Klinisk depression
  • Låg kroppstemperatur
  • Sömnstörningar (svårigheter att somna/överdrivet sömnbehov)
  • Trötthet
  • Tröghet
  • Eksem
  • Vitamin-, mineral-, och järnbrist
  • Fysisk och psykisk svaghet
  • Dim- och/eller dubbelsyn
  • Muskelförtvining
  • Illaluktande andedräkt
  • Vattenansamling i mag-tarmkanalen
  • Tätt insjuknande i sjukdomar såsom förkylning
  • Allmän sjukdomskänsla
  • Total oförmåga att tolka/ens känna hunger, mättnad och törst
  • Ständig hunger och törst
  • Sköra tänder
  • Sköra naglar
  • Kalla händer och fötter
  • Torrt, fnasigt, livlöst hår
  • Bortfall av hår.


  • Tycker ni fortfarande att det är värt det? I så fall är nu dummare än vad jag trodde.


    Rockstjärnedöd någon?

    Jag har dividerat lite fram och tillbaka med mina kära klasskompisar om det där med cigaretter och miljögifter. Någon menade att det egentligen inte spelar någon roll hur mycket skit man utsätter sin kropp för eftersom det är viktigare att LEVA sitt liv än att leva länge. En annan menade att det är bättre att leva sunt och länge. Jag har kommit fram till en mellanväg. Självklart ska man njuta och få ut så mycket man kan av sina levnadsår. Samtidigt ska man ta hand om sin kropp. Jag har därför bestämt mig för att njuta av mitt liv så gått det går, men att samtidigt lämna ute onödiga saker (t.ex. cigaretter) som man varken blir lyckligare eller olyckligare av. Varför inte prioritera sådant som gör en lycklig istället? Som att det är både pop- och rocksång samt bandrep imorgon :) Eller en riktigt fet grillfest vid midsommar? Eller att lyssna på kents alla skivor som jag laddade ned igår? Det är livet det.

    Stress, stress och åter stress

    Det skulle bli en lugn dag idag; det blev det inte. Jag hade ställt min klocka på 9 för att jag skulle hinna med så mycket som möjligt. Klockan 12 vaknade jag och var helt groggy. Frukosten spenderades tillsammans med my precious (not) Emma av Jane Austen. Vi kommer inte så värst bra överens vi två. Jag har tragglat mig igenom 70 sidor hittils, när jag egentligen ska ha läst 180 sidor, inte bra. När jag är klar här ska jag dock lägga mig i badet och försöka läsa lite mer. Jobbig litteratur histia och matte har också förgyllt min dag. Matteprovet äger rum om en vecka och jag känner redan paniken komma krypande. Idag blev det också klart med alla tider inför den kommande utbildningshelgen hos MP games. För en gångs skulle hamnade jag i samma grupp som någon jag känner. Annars är jag mest stressad inför det där jobbet. Jag har helt otroligt mycket i skolan just nu och samtidigt ska jag klara av att sköta ett jobb. Jag har ingen aning om hur det ska gå till, men jag ska försöka ta en sak i taget. Jag är fortfarande livsnjutare.

    God natt!

    Pure beauty

    Girls, girls, girls!

    Jag tvingar er att spana in det här och sedan scrolla ner till Marcus Lindberg. Jag säger bara SMACK! Ren skönhet, ocensurerat.

    Nu ska jag springa i väg och koka te samt läsa min sega engelskabok.

    <3

    Tröttis

    Today is a good day and tomorrow is going to be even better! Slapp dag idag. Åkte till skolan till kl 10 och hade där tre lektioner. På naturkunskapen kom vi in på ämnet strålning och miljögifter. Vet ni hur mycket som muteras i kroppen genom miljögifter och strålning? Vet ni hur mycket miljögifter fettlösliga livsmedel såsom lax innehåller? Visste ni att det räcker med att röka en cigarett för att med en enorm otur få en cancertumör? Visste ni att ämnet THC som finns i hasch lagras i hjärnan och aldrig försvinner därifrån? Och att det sätter sig i den feta bröstmjölken när man väntar barn? Det visste inte jag men jag fick mig en rejäl tankeställare. Jag ska härmed sluta röka för att förhindra att mina (framtida?) barn ska bli lidande av mina misstag. Jag ska aldrig mer ta droger med undantag för alkohol. Jag ska bli en renlevnadsmänniska och njuta av andra saker i livet. Jag ska helt enkelt bli livsnjutare precis som naken-Janne :) Imorgon är jag ledig, en bra början.

    So long suckers!

    image7
    Lika som bär eller vad säger ni? Livsnjutarna :)

    Glömde en sak...

    What a show is it all
    What a show is it all
    Trying to hide it all
    What a show is it all

    R.I.P Anders Göthberg


    Det var på tiden!

    Jag antar att det är på tiden att jag uppdaterar lite här. Eftersom blogg.se bara bråkar med mig hela tiden, har jag lite gett upp det här med att blogga. Jag hade ett riktigt panginlägg på gång förra lördagen, men självklart försvann det med solen. Nu tar jag dock nya tag. Gott folk: I'm back on track och här för att stanna.

    Just nu sitter jag här och borstar tänderna, redo för en ny vecka imorgon. Veckan ser ljus ut med bl.a. hopp om studieinspelning samt en ledig dag. Må denna vecka bli bättre än den förra! Jag har inte mycket att berätta om helgen egentligen. I fredags var det Radical Cheerleaders (!) och mys hemma hos K.  På vägen dit dök nämligen en ramsa upp i mitt huvud från en tid långt borta. När jag var en liten skit, såg jag nämligen på ett tv-program där just Radical Cheerleades medverkade och de sjöng just den där ramsan: "Vi är feminister, en tjejs bästa vän, och vi är fan så mycket bättre än alla jävla män" Bra budskap, men kanske en aning överdrivet? Man kan faktiskt sminka sig och raka sig under armarna även om man är feminist. Ni kan ju alltid kika in lite här, rätt roligt faktiskt ;-) Lördagen spenderades med picknick i Vitabergsparken i vårsolen. Det var mysigt men kallt. Kvällen slutade hemma i ångest för min del medan de andra drog på fest. Det måste bli bättre snart, orkar inte mer. Dagen idag har varit ytterst mörk. Och därmed sätter jag punkt för det här inlägget. En ny vecka betyder nya möjligheter och inget annat!
    God natt!

    RSS 2.0