Partyanimal

Dags för ett icke-deppigt inlägg här (kan jag skriva några sånna?). Blivit en hel del vindrickande, hysteriskt dansande och baksmälla sedan jullovet startade och nu går jag in på upploppet. Det blir ett sista glas på Wollmars ikväll för att fira ett födelsedagsbarn, sen signar jag ut och går i ide ett par dagar. Drömmen om en vit jul på alla sätt lever vidare :P Insett att min kropp är för klen för att festa redigt mer än två dar i rad hehe Ska hålla mig tillgodo med typ IKEA istället och ladda om inför nyår, för då blir det fest igen.

Pussisar

Ensam

Jag är så jävla ensam. Vad gör människor när min familj håller på att gå i bitar, när allt går åt helvete och jag desperat skriker efter hjälp? De vänder mig ryggen. Fucking hard to forget.

Face it

Okej. Jag borde börja blogga igen. Jag har fått lite inspiration sedan det ploppat upp nya bloggar runt omkring mig, men det är väl egentligen den enda inspirationen jag har just nu. Detta jobb tar kol på mig. Det går i o f s bra nu, men det är bara för mycket. Folk som inte kan jobba hit och dit och så finner man helt plötsligt sig själv i deras ställe utan att man ens hunnit tänka efter. Det börjar kännas. Jag har räknat ut att jag kommmer att jobba 6 dagar av 7 den här veckan. Sedan är det ju denna skola som pockar på en, denna människa som måste ploppa upp just nu, denna kropp som göds med halvfabrikat och sötsaker, vad ska det bli av mig? Ciggen är mycket nära nu alltså. Tror jag ska gå och köpa mig ett paket imorgon trots min ängel som sitter på ena axeln. Fuck it!

RSS 2.0