Dum, dummare, dummast!

Ibland är jag bara för dum. Som sagt så tänker jag ha en liten fest imorgon eftersom mina små päron utvandrar till Amsterdam. Eller liten och liten; det verkar komma runt 50 pers :S Självklart har jag inte nämnt detta för min ömma moder utan har mera gjort antydningar om någon typ av middag vilket hon så snällt har köpt. Imorse dock, ställde hon mig mot väggen. Hon hade på något sätt fått nys om någon fest och jag kunde ju inte annat än att blåneka trots att jag blev bra nervös. Jag gjorde klart för henne att jag inte tänker bjuda mer än 10 personer. Samtidigt kunde jag inte låta bli att grubbla över hur i hela fridens namn detta kunde ha nått fram till henne. Här framför datorn fann jag svaret. Jag hade nämligen glömt inbjudningslistan här över natten, med runt 40 personer uppskrivna. Hur dum får man bli egentligen? Men lugn bara lugn, festen blir såklart av ändå ;)


Taket lyfter =)

Hej allihopa :)

Just nu sitter jag och laddar ned en massa techno och dance till på fredag. Fy fan vad jag har saknat det alltså! Skiter i all indiemusik, nu ska jag bara dunka techno :) Idag ska annars bli en jättebra dag. Jag ska plugga och städa och senare ikväll ska jag träffa J. Jag har ingen aning om vad vi ska hitta på, men det löser sig nog! Det är så himla skönt med påsklov alltså; att bara ta dagarna som de kommer.

Igår var jag på gruppintervju på Grönan. Det gick faktiskt hyfsat bra. Vi skulle spela upp en massa rollspel, och eftersom jag hatar allt som har med teater att göra, gick det över förväntan. De ringer inom en vecka och säger hur det blir. Idag ska både K. och M. dit på den första intervjun. Jag håller verkligen tummarna för dem. Tänk vad kul det skulle vara om vi alla tre fick jobbet! Efter intervjun mötte jag upp tjejorna för att gå på bio. Det blev filmen Control om Joy Division. Den var verkligen grymt bra. Jag kan erkänna att jag aldrig har varit så nära att gråta på bio. Nu har jag inte så mycket mer att skriva!

Sköt om er!

Sjuk? No way!

Idag vaknade jag med ont i halsen vilket är det minsta jag behöver just nu. Ikväll ska jag nämligen gå på gruppintervju på Gröna Lund eftersom de tydligen tyckte att jag gjorde bra ifrån mig på den andra intervjun. Jag är aningens nervös eftersom det tydligen ingår att göra en massa rollspel. Ni som känner mig vet ju att jag suger på just rollspel. Idag ska jag dock skita i allt och göra mitt bästa eftersom det handlar om över tiotusen spänn! Då är det faktiskt värt att göra bort sig =)

Igår var jag i stan och shoppade med K. Alltså vårt samtal i omklädningsrummet säger jag bara! Det blev en body, en t-shirt och underkläder från Ginatricot. Det var första gången jag handlade där sedan i höstas. Då köpte jag en klänning där som alla sedan kom att ha en likadan, och sedan dess har jag bojkottat just den affären haha Nu kunde jag dock inte stå emot. Det var ju till och med Organic cotton! Sedan började vi också planera min lilla fest på fredag. Det ska bli grymt kul! Jag hoppas bara inte att det bara blir en massa tjejer haha Ska försöka undvika det.

Snart kommer F hit och då ska vi göra våfflor och plugga. Visste ni att det är Våfffeldagen idag? Sedan ikväll bli det bio med L :)

Love <3

When I said I wanted to be your dog? Not at all

Det finns en sak som gör mig riktigt förbannad. Det är när folk behandlar en som om man inte hade någon egen vilja. Någon slog mig under bältet i fredags. Jag tänker inte säga vem det var eller vad den sa, men det den sa satte djupa spår. Igår hände det igen. Någon sa något som fick mig att känna mig som en marionettdocka. Som om jag gick med på vad som helst bara för att göra andra nöjda. Hur fan kan de tro det? I hela mitt liv har jag kämpat med något som jag inte tänker berätta här. Jag bär på något som ytterst få vet som. Därför vill jag bara säga: Varför kan ni inte bara hålla käften? Varför kan ni inte bara tänka er för innan ni säger någonting? Jag vet hur det känns när någon hugger en på ens ömma punkt. Jag vet hur det känns att försvara sig. Jag vet inte hur det känns att vara elak, men det ska jag ta reda på nu. Ingen ska någonsin få behandla mig utan respekt igen. Jag har en fet, jävla egen vilja och det har jag alltid haft. Jag har alltid, alltid, alltid gått min egen väg, men utan att slå  ner folk på vägen. Är det så svårt att förstå?


Så vackert att man nästan gråter

It was you who picked the pieces up
When I was a broken soul
And then glued me back together
Returned to me what others stole

The Perishers-Sway

Stenad

Jag vaknade upp imorse i T.s halvt trashade lägenhet med diverse sjuka minne från natten. Ibland är jag inte riktigt klok men det är samtidigt så skönt! Kvällen blev faktiskt riktigt lyckad, mer säger jag inte. Inga kommentarer med andra ord. Jag lever i alla fall. Kom hem vid kl 11, åt frukost, duschade och gick och lade mig igen. Vilket liv man lever va? Och nu märker jag att jag knappt kan skriva eftersom jag tittar i kors. HAHAHA. Snart blir det påskmiddag och sedan blir det nog till att vara hemma och vila upp mig, hela släkten kommer ju imorgon. Det är tydligen Svensk Pops 10-års jubileum på Mose Backe ikväll, men ska jag vara ärlig så orkar jag inte gå ut genom dörren ens. Så kan det vara ibland.

Måste säga att jag aldrig kommer att sluta att förundras över min mamma. Just nu sitter hon och tittar på konståkning och tjatar på mig att jag ska ansluta. Det är nämligen någon snygg och charmig japan som är sååå duktig. Vart tog nationalismen vägen liksom haha Hon är typ som Göran i Tillsammans som tjoar när andra laget gör mål.

Pööss


Om jag hade pengar...

Det har blivit en hel del bloggande ikväll eftersom jag inte har något liv för tillfället. Det här blir dock det sista inlägget för idag. Är bara tvungen att lägga upp lite snygga kläder som jag har kärat ner mig i. Varför kan inte min blogg vara värderad till 5 miljoner?

     

Top 100 best techno!

Sen när blev jag en sucker för techno? Jag har gått och nynnat på diverse techno/dance-låtar hela dagen och nyss kom jag på mig själv med att ladda ner "Top 100 best techno". Och inte nog med det. Just nu sitter jag här och längtar tills den har laddat klart. 39 minuter, 38 minuter, vem är jag egentligen? Det verkar som om någon annan har bosatt sig i min kropp. Någon som inte tänker eller är som jag, men jag älskar henne/honom i alla fall, faktiskt. Jag tror att jag har kommit i kontakt med min skugga som Jung skulle ha sagt haha. Något konstigt sug får mig också att vilja dansa vilt omkring till typ What is love? eller nån liknande låt. Det är väl för väl att man är ensam hemma. Om 34 minuter ska jag störa hela kvarteret.

See ya :)


Glad påsk med dåligt samvete

Det har gått hela två dagar sen sist och mycket har hänt. Igår träffade jag Jens och vi fikade på Tully's. Eftersom han förberedde sig för krogen, hade han ett helt tetrapak med vin i väskan. Ni kan ju gissa vad som hände med det. Vi söp oss själva under bordet bokstavligt talat och jag var tvungen att kissa på allmän plats (förvånande? Inte det minsta). Sedan såg jag att T. hade ringt mig. Jag blev väl en aning konfunderad över vad han var ute efter och hade egentligen ingen lust att prata med honom efter det som hände i lördags. Jag ringe i alla fall upp honom och skällde lite på honom. Sån skön känsla! Girlpower liksom!

Idag jag hunnit med både det ena och det andra. Jag fick bl.a. tillbaka min hemtenta i historia med ett väldigt glädjande resultat :) Eftersom vi numera har egen träningsplanering på idrotten, gick vi och simmade på lunchen. Jag tror att vi simmade runt 40 längder och när jag tänker efter så är det ju faktiskt 2 km. Därför tycker jag att jag är värd att äta lite påskgodis idag hehe Idag var jag också på arbetsintervju hos Gröna Lund. Jag har nämligen sökt jobb där. Det gick ändå helt okej, men ni får lova att hålla tummarna; för ni vill väl se mig snurra chokladhjul åt fyllon i sommar? Tänkte väl det!

Nu sitter jag här och känner mig ganska rutten. I min familj är det typ lag på att följa med på alla släktträffar, födelsedagskalas, högtider etc och gör man inte det så får dem en att få dåligt samvete. Idag fyller min kusin 15 år och jag kommer inte att vara där. Jag tycker om min släkt men hur roligt är det liksom med släktkalas när man snart är 18 år? Man börjar liksom prioritera andra saker istället och det är väl bara sunt? Hursomhelst så sitter jag här och har jättedåligt samvete. Och det blir ju inte bättre av att jag inte vet hur det blir med den tänkta festen ikväll. Kan man skylla på att jag kom hem från skolan/intervjun samtidigt som mamma och dem skulle åka utan att ha ätit något sedan klockan 11? Jag hoppas det i alla fall.

GLAD PÅSK!

Once again late at night...

Jag kan inte gå och lägga mig längre på kvällarna. Jag sitter och skriver skolgrejor, tränar, stickar,  you name it, till småtimmarna och sedan orkar jag knappt gå upp dagen efter. Nu är klockan nästan halv tolv och jag har precis tränat klart med mitt träningsprogram. Vi ska nämligen skriva en egen träningsplanering i Idrott & Hälsa A och idag var det första gången jag provade mitt program. Det gick faktiskt riktigt bra även om det blev lite väl sent. Jag som inte ens har hunnit duscha än :S

Dagen har annars spenderats med fransk film och visning på Nationalmusem. De är så petiga med allt där att man nästan bli irriterad. Man fick inte ens ha pennor eftersom man kunde rita på tavlorna. Laugh out loud. M fick inte heller ha sin ryggsäck som typ var platt. Vakten till och med förföljde oss när vi gick runt; vi är ju verkligen för busiga. Sedan blev det promenad med L. upp till T-centralen i snöovädret. Det var riktigt mysigt att prata av oss lite eftersom vi numera bara ses på franskalektionerna. Väl på T-centralen mötte jag upp K och F för att växla lite pengar på NK av alla ställen. Inte konstigt att vi fick så lite valuta för pengarna ;) Sedan blev det fika med ett annat L. Supermysigt hade vi det på nått kafé på drottninggatan där vi diskuterade allt möjligt. F var överseriös med påskäggsbytet och ville absolut inte veta vem som skulle ge till henne. Tänk att vi typ är 18 år och byter påskägg, så jävla balla! :P K. och jag åkte sedan till ica kvantum och köpte allt godis. Jag köpte godis för 87 kr! Det var så pinsamt att betala att jag nästan funderade på att rusa ut ut butiken och strunta i att betala. Too bad att godispåsen inte ens gick ner i väskan. Skulle ju varit en aning genomskinligt. Nä, nu ska jag runda av här och gå och duscha.

Pöööösss

Förresten har jag världens bästa avslappningstips! Man lägger en tennisboll och flyttar den sedan upp längs ryggen. Först på den ena sidan och sedan på den andra sidan. Man känner verkligen hur musklerna slappnar av, så skönt!

Livet leker

Livet leker. Det gör det om man bara vill, jag lovar. Jag insåg ett och annat igår när jag pratade med min älskade vän, trots att jag egentligen inte orkade prata med någon. Jag insåg att ensam inte alltid är stark. Jag insåg att man måste lära sig att låta människor komma en nära och öppna sig för dem. Bara då får man uppleva riktig vänskap. Jag insåg att jag måste lära mig att gå min egen väg och våga vara den jag är, även om det tar emot ibland. Jag har alltid skrattat i smyg åt alla tips om att man ska säga till sin spegelbild att man är vacker varje dag. Från och med nu ska jag börja göra det själv istället. Ibland behöver man en älskad vän som får en på rätt köl igen när man har kantrat. Vad skulle jag göra utan dig?

Dagen har annars varit kanon. Det var verkligen länge sedan jag var så här glad, och det märks i allt jag gör. Idag var det till och med kul att åka buss :) Skolan flöt som vanligt med endast två lektioner. Det blev en underbar sallad på nyöppnade café Brasco på det. Ibland är det bra skönt att ha matkort! Dagen till ära bestämde vi också att vi ska byta påskägg med varandra inom klassen. Vem var det som kom med den briljanta idén tror ni? Einstein själv såklart (alltså jag). Var bara tvungen :) Jag ska köpa godis till amanda för 50 spänn haha. Säg mig: vilket påskägg rymmer så mycket? Det återstår att se. Annars har jag varit i stallet och hoppat med en riktigt gamling. Nästan fyllda 20 år faktiskt. Tro det eller ej så hade han rikligt med eld i baken idag och flög över hindrerna. En annan var nära på att ramla av i kurvorna.

Tillsist gott folk! Jag har kommit på det bästa pluggtipset av dem alla! Koka en kopp te, tänd en massa levande ljus i ditt rum och sätt dig och plugga i sängen! Så mysigt! Nu ska jag gå och lägga mig för att orka med morgondagen. Då blir det nämligen både fransk film, konst på Nationalmuseum och fika med tjejorna.

God natt!

"Till vän ska man komma bjuden i medgång och objuden i motgång"

Most enviable

Jag fick ett mail från facebook för ett tag sedan. Där stod det att mina vänner hade röstat mig som "most enviable". Hur fan kan man vara avundsjuk på mig? Hur fan kan man vilja leva mitt liv? Berätta, för jag kommer aldrig att förstå.


Elefanten

EN ELEFANT BALANSERADE, PÅ EN LITEN, LITEN SPINDELTRÅÅÅÅÅD. DET TYCKTE HAN VAR SÅ INTRESSANT, SÅ HAN GICK OCH HÄMTADE EN ANNAN ELEFANT.

Blå Lotus!

Idag har jag varit på världens mysigaste fik, nämligen Blå Lotus på Söder. Varje gång jag kommer dit infinner sig mysstämningen direkt. Det är perfekt för de som gillar lite orientalisk stil och hinduiska gudar. Dessutom är det inte så överdrivet dyrt heller. Sedan har de ju speglar i var och varannan vrå. Det är ett skäl till varför jag tänker gå dit nästa gång jag ska på dejt (om det nu blir någon sådan gång). Det är ju liksom super att kunna kolla till frisyren så att den inte börjar leva sitt eget liv däruppe haha

Efter att ha slutat kl 5 (som vanligt ) i skolan, åkte jag hem för att äta thaimat med pappa. När jag tänker efter så har jag inte varit ute en fredagkväll på mannaminne; nästan lite pinsamt. Det tar knäcken på en att börja klockan 8 och sluta klockan 5 varje fredag :( Dessutom har jag kommit på att jag umgås med fel människor. Eller de är inte precis fel, tycker ju så himla mycket om dem, men de festar ju typ aldrig. Jag känner att jag behöver supa bort lite hjärnceller just nu, så jag funderar på att ha fest när M & P Åker till Amsterdam. Tror ni att jag vågar det? haha Då står väl hela Fiskis och bankar på dörren, brukar ju bli så. Imorrn blir det iaf någon form av tillställning hos T. Jag SKA ringa och rösta på BWO bara för att. Martin och jag är ju faktiskt riktigt tjenis! Eller inte.... En bild säger mer än tusen ord. Dessutom sätter jag 1000 spänn på att Karl-Petter åker ut från Let's Dance ikväll. Tänk vad roligt man kan ha en fredagkväll....

Ta hand om er!


Almost famous

Fick reda på att K har fixat en inspelningsstudio till oss! Jag är så jävla glad men samtidigt så jävla nervös! Fatta att JAG ska stå och sjunga och spela in låtar som JAG har skrivit i en studio?! För bra för att vara sant! Annars har jag varit i skolan idag. Slutade klockan fem och drog mig efter det in till stan och köpte en blommig blus på H&M. Ska ha den imorgon tror jag. Idag hade vi också en diskussion och annat om klädindustrin. Jag ser mig själv som ganska medveten om barnarbete och sådant eftersom jag har jobbat mycket med Rädda Barnen, men det är ändå skrämmande att man inte reflekterar över det man köper. Man är liksom inte villig att betala 20 % extra för ekologiskt odlade råvaror. Man tänker inte på hur många mellanhänder just den där blusen har passerat och hur många varv runt jorden den faktiskt har färdats innan den kom hit. Heller inte under vilka förhållanden den har tillverkats. Värt att reflektera över i fortsättningen.

PÖÖÖÖÖÖSSS

Ledig!

Hej alla glada!

Idag har jag varit ledig från skolan eftersom vi inte hade några inbokade lektioner, så skönt! Dagen använde jag istället till att baka en morotskaka till mammas jobb. Den blev helt perfekt :) Sedan åkte jag in till Kungsholmen för att träffa L. K & T  kom också dit. Jag blev så glad av att träffa T igen. Han är helt underbar, får en alltid på gott humör. K och jag också till Monki och kikade lite. Jag köpte ett par görsnygga byxor samt en body. Jag ska ha dem på mig imorgon hade jag tänkt. Nu sitter jag här och är nyss hemkommen från rep med bandet. Vi är verkligen på g nu! Ska ställa upp i en tävling och allt, är så glad! K hade dessutom skrivit en nu låt! Längtar redan tills på lördag. Då blir det också schlagerkväll hos T där det bjuds på lite förbjudna saker som jag inte kommer att avslöja här mohahahahahha

God natt med er! Och glöm inte att komma och titta när vi spelar med bandet. Pop attractions, glöm ALDRIG det ;)

Äntligen måndag

Jag har legat sjuk i över 39 graders feber ända sedan i onsdags men nu är jag äntligen frisk, äntligen måndag. Det blev en kort visit till skolan då jag bara hade två lektioner. På mattelektionen hade vi dock ett läxförhör som jag hade glömt bort, men det gick för en gång skulle bra. Nu har jag äntligen skrivit klart min filmanalys om filmen Tillsammans, puh! Tur att man är ledig imorrn! Då ska jag till Kungsholmen för att träffa på L.. Vi ska second handshoppa lite och snacka lite tjejsnack. Det blev ju ingenting mellan henne och en viss kille som jag och F. ska tågluffa med i sommar :) Hoppas verkligen att det blir av, är så glad :) Eller man kanske ska säga billuffa? N ska i alla fall fixa både körkort och bil. Fy fan vad vi ska leva!

Idag damp nya ELLE ner i brevlådan. Jag spanade lite snabbt igenom modesidorna och fick världens chock! Indianmode kommer visst till sommarn HAHA Någon annan än jag som INTE precis är svag för det? Tänkte väl det! Nu ska jag fortsätta leva, har blivit glad igen hehe =)

Kram på er

Sjuk

Gick hem från skolan idag efter att ha skrivit halva min engelskauppsats. Nästan hela familjen är nu sjuk i feber. Så typiskt när man inte kan vara borta en dag från skolan utan att missa ex antal prov och uppsatser. Jag ger snart upp. Hatar att vara i skolan, bara vantrivs hela tiden. Jag får se om jag orkar skriva något mer här. Har ingen lust med att okända människor ska veta allt jag gör. Är det inte rätt sjukt att blogga egentligen? Det är nästan som att stå framför någon naken; naken framför sanningen.


So you think you can dance?

Idag hade vi en inbokad idrottstimme med dans. Kul tänkte jag och förväntade mig en dansklass med afrikansk dans, showdans eller något liknande. Tji fick jag. Idrottsläraren hade ringt in en danspedagog som specialiserade sig på modern dans. Det innebär att det ingick att bl.a rulla runt på golvet! Hon lärde oss en "enkel" koreografi som vi först körde hela klassen ett PAR gånger. Sedan var det meningen att var och en skulle komma och dansa framför henne för att hon sedan skulle betygsätta det! Hon skulle sedan para ihop en med en som var på ungefär samma nivå vilken man sedan skulle tävla emot. Fy fan säger jag bara! Fatta hur nervös man var! Jag fick blackout ett antal gånger. Det visade sig sedan att detta var som ett expriment inom idrottspsykologi för att se hur vi presterade under olika förhållanden. ALLT handlar om psykolgoi  inom det programmet jag går. Allt ska analyseras utifrån olika psykologiska perspektiv; jag blir galen! 

Annars har jag fikat med en älskad vän och en kille från hennes klass. Jag tror att jag nog babblade en hel del :S Munnen har gått som en häcksax hela dagen alltså! Jag har också lunchat med en annan favorit. Jag ska sluta att namnge alla i den här bloggen då man inte vet vem som läser vad. Det råkar ju som sagt vara så att INGEN av mina kompisar vet om att jag bloggar, medan jag är en flitig besökare av deras. Man kan ju bara inte få nog av att gotta sig i andras liv när man är så missnöjd med sitt eget :P Förövrigt så tycker jag att hela nya systemet för att komma in på utbildningar som införs 2010 borde slopas. Det är onormalt att behöva plugga så mycket som dagens ungdomar gör. Man är liksom tvungen att välja mellan skolan och att ha ett liv på något sätt. Jag har helt tappat sugen. Nu ska jag dock återgå till att samla fakta till min PSYKOLOGISKA filmanalys ur ett SOCIALPSYKOLOGISKT PERSPEKTIV av filmen "Tillsammans". Kom gärna med några tips om vilken roll Göran tar på sig i olika grupper eller vad fan som helst. Jag är typ desperat, orkar inte mer!

God kväll! 

Nattsvart

Då var man där igen. Punkten när allt i tillvaron känns svart, när allt bara går fel och när tårarna lurar bakom ögonlocken varje sekund. Jag vill inte gå till skolan imorgon och träffa alla tråkiga människor. Jag vill bara att allt ska bli som förut. Tur iaf att M är i skolan och att vi ska luncha innan. Min enda ljuspunkt just nu.

Segaste söndagen på länge!

Hallå gott folk!

Idag har varit den segaste söndagen på länge. Jag låg uppe och läste i "Mannen utan öde" av Imre Kertész igår till kl 2, så jag var ordentligt trött imorse. Jag vaknade inte förrän kl kvart över 11 när K. var i telefonen. Hon och alkohol går inte ihop alltså. Jag tog mig i alla fall i kragen och gav mig ut i joggingspåret. Enligt träningsupplägget så skulle jag bara jogga "lätt" idag vilket innebar att man inte ens skulle bli anfådd. Jag sprang runt som en zengångare och drog en del konstiga blickar till mig haha. Jag undrar om jag kommer att klara det här men jag SKA verkligen försöka. Jag brukar ju inte vara den som ger mig i första taget.

När jag kom hem tog jag ett mysigt bad, så länge sen! Under tiden hade min syster letat rätt på mina älskade Nudie-jeans och satt på sig dem. De är rätt små och eftersom jag har gått upp en del i vikt så vet jag inte om jag kan ha dem längre. Hon har däremot gått ner en massa och är numera smalare än mig vilket hon inte är sen med att påpeka! När jag provade jeansen mamma hade köpt i Dubai, stod hon bredvid och klädde på sig för att typ inspektera eller nått. När jag med nöd och näppe hade fått igen dem utbrast hon: "Det var ju på håret!" Eller något liknande. Gud vad jag hatar henne ibland. Jag orkar inte bry mig om det, och tar absolut inte åt mig, men jag blir bara så irriterad på henne. Det har alltid varit såååå synd om henne och om man trycker ner henne tar hon åt sig så himla mycket och då får man höra tjatet i ett antal dagar. "Är det verkligen så?" etc etc. Det är liksom inte värt mödan. Jag blir bara så less på att hon ska få säga precis vadsomhelst till mig, men när jag säger något dräpande till henne så bryter hon ihop. Vad ger henne den rätten? Gud, jag vill flytta hemifrån nu!

Nog om mig. Pratar jag väldigt mycket om mig själv här? :S Aja, det är väl det som är meningen. Jag skriver mest för att vädra. Det är därför ingen av mina kompisar vet att jag bloggar :P Om de skulle se allt jag skrev så skulle jag väl vi bannlyst. Gud vad jag hatar att jag sällan säger vad jag verkligen tycker om personer direkt till dem. Jag måste verkligen bli bättre på det. Till sist: Har Alex Shulman och Katrin skilt sig?

Ta hand om er nu!

Vårruset 2008-Here I come :)

God afton!
Det var ett tag sedan jag skrev något här vilket beror på att jag har varit i Norrland och skidat med pappa. Efter en helvetesvecka i skolan flög vi till Umeå för att sedan korsa Sverige med buss. Slutdestinationen var Hemavan. Väl där möttes vi av både snöstorm och strömavbrott; äntligen lite vinter! Det blev ett par fina dagar med mycket skidåkning. Eftersom det var så lite folk i backarna, kunde man ta ut svängarna hursomhelst. Resans höjdpunkt var när jag råkade få med mig pappa på lite ofrivillig offpiståkning och åkning i någon snowboardpark. Jag hade ingen aning om vart vi var påväg, så det var ju egentligen inte med mening. Pappa anklagade dock mig för att ha lurat honom att åka där, stackarn :P Några fina kort på pappsen i snödrivorna blev det också haha

Väl hemma, på torsdagen, åkte jag in till stan en sväng för att promenera med K. Det visade sig att jag hade gått miste om den vildaste festen på länge där det hände allt möjligt galet. Varför ska jag alltid åka bort vid fel tillfällen? Aja, får väl se till att vara hemma nästa gång. Hon hade i alla fall en hel del ångest. På festen blev även L och C väääldigt goda vänner och de gick även på bio igår. Efter att ja träffat J (igen!) igår, mötte jag upp L för att peppa upp henne lite. Hon var läskigt nervös. När hon kom hem till mig på kvällen var hon dock glittrande glad. Det verkar verkligen som om det kommer att bli någon mellan dem, kul kul. Jag undrar bara vad F ska säga om det när hon kommer hem från USA. Hemma hos mig igår var också T och K. Vi hade en liten myskväll med sällskapsspel och Let's dance :P

Idag skulle jag ha träffat M, favoriten just nu. Hennes öra hade dock svullnat upp, så det blev akuten för hennes del istället :S För min del blev det lite shopping med mamma i stan. Jag hittade en söt, a-linjeformad kavaj, ett bar ballerina skor och ett par pumps på rea. Jag hittade dock inte jeansen med hög midja som jag fortfarande är på jakt efter. Mamma och syster yster kom förresten hem från Dubai i veckan och hade med sig lite smått och gott till mig. Bland annat smink, ett par jeans, underkläder och en ny bikini. Ibland älskar jag min familj alltså :) Sedan blev det en sväng till Friskis och Svettis för ett hederligt medelpass. Mitt under passet fick jag en riktig snilleblixt. Jag har nämligen ätit alldeles för mycket godis på sista tiden och helt kommit av mig med träningen. Som alla vet så det lättaste sättet att motivera sig att ha ett mål. Under passet kom jag på att jag ska börja träna för att få en bra tid på Vår ruset senare i vår. Mamma har nämligen värvat mig till deras lag hehe När jag surfade lite på måfå för att hitta träningstips, hittade jag ett helt träningsprogram man kan följa. Imorgon tar jag därför första steget mot mitt mål. Jag ska ut i joggingspåret innan frukosten. Jag känner mig så glad och fri. Ni känner ju inte mig på det sättet, men jag kan säga att jag alltid har varit en träningsnarkoman. Jag har sprunigt en massa lopp, spelat basket, bordtennis, ridit, dansat, simmat, hållt på med konståkning och så vidare. Jag har med andra ord väldigt svårt att sitta still. De senaste veckorna har jag inte haft någon motivation över huvudtaget, men nu ska det bli ändring. Vår ruset, here I come :)

God natt!

RSS 2.0