Livstecken

Hej gott folk!

Äntligen ska ni få se lite livstecken från mig. De senaste dagarna har varit minst sagt stressiga. I fredags var fest i Tanto med T och J. Det slutade med att J och jag söp oss fulla på redbull och 50 procentig vodka och spelade minigolf med Sätramannen som vi hittade där. Efter att ha dragit dit ett antal människor samt druckit upp Sätramannens vin, åkte vi på fest i Gröndal. Jag brukar hata att gå på fester där jag inte känner någon, men den här festen var riktigt skön. Dylan spelades på hög volym och jag fann en ny kompis. Sedan blev det ostkaka i Sätra. Dagen efter åkte jag till jobbet och genomled det svettigaste passet någonsin. Det kändes som att yoga i fyrtiogradig värme som jag glatt upplyste mina gäster om. Vi slog i vilket fall som helst försäljningsrekord igen, woho! Efter jobbet åkte jag hem till älsk och sov. På söndagen tog vi bussen ut till Stavsnäs med hans familj för att sedan åka vidare ut till en öde ö i Skärgården. Jag kom hem idag efter ett par mysiga dagar där med solstek, bad och jobbiga småsyskon. Imorgon ska jag packa hela dagen och träffa F för att planera det sista inför Göteborgsresan. Vi åker på fredagmorgon, så vi får se om jag hinner blogga något mer innan dess. Annars; TA HAND OM ER OCH VARANDRA!

KYSS

Glömde

Låten som figurerar i mitt huvud just nu lyder:

"In the car, at the party
Got his hands, On your body
Don't fight it, Ooh
If you like it, Ooh "

Kan ni gissa vilken låt det är? Ja just det ja, Timbaland feat. Keri Hilson and Nicole Scherzinger-Scream haha
I could die for that beat!

<3

Trötthet

Det var trevligt hos K. i lägenheten igår. Vi satt ute på balkongen tills solen gick ned, rökte, drack te och pratade om allt som är och allt som var. Hon sa att jag har förändrats. Jag har förändrats. Jag är inte längre olycklig utan ser mer ljus i tillvaron. Jag har växt och har lärt mig att behandla mig själv med större respekt. Faktum är att jag inte har mått så här bra under så lång tid på mycket länge. Det ända som förföljer med konstant är tröttheten. Att jag var tvungen att gå upp halv nio imorse för att sedan gå runt i stan, i solhetta, i 6 timmar, spelar väl visserligen också in :p Så hur gick det då med Lindex och snygg-tröjan? Den är inhandlad till ett väldigt bra pris :) Dessutom fyndade jag en annan T-shirt och ett par haremsbyxor. Jag känner på mig att de kommer bli ett par favoriter. Nu ska jag och pappsen grilla, sen kommer älskot :) Det blir antagligen bad, för jag håller på att kokas levande.

Tips till alla som tänker åka in till stan imorrn: Ta på er ett par bekväma skor för i helvete! :P Själv hade jag ett par obekväma saker i konstläder som hela tiden trilskades med mig. Eftersom strumporna kom bort i lägenheten, blev skavsåren olidliga, så jag var tvungen att köpa ett par nya skor. Hittade som tur var ett par flip-flops på HM för en femtiolapp. Var dock tvungen att köpa plåster också. Sen, till råga på allt, fick jag mens utan att jag hade med mig några bindor eller så (som vanligt alltså), så jag fick köpa det också. Undrar hur mycket pengar jag kunde ha sparat in? SUCKS

Later darlings!

Stilikoner

Av en händelse surfade jag in på lite olika bloggar jag inte hade besökt förut. På en bild hade en tjej på sig en jättesnygg tröja. Hon skrev att den var specialdesignad och såldes på LINDEX och då tänkte jag att den inte borde vara alltför dyr. Sedan kom jag att tänka på att tröjan säkert inte finns kvar längre eftersom många av hennes besökare säkert har tänkt samma sak som jag och gått och köpt den. Det gör mig så trött. Det finns så många som snor modebloggarnas outfits och sedan låtsas att de har en känsla för stil. Så fort deras stilikoner lägger upp dagens outfit, ränner de ner till butikerna och snappar upp den för att bära dagen efter. För mig är mode och stil något personligt, inte något man kopierar av andra. Att vara moderiktig är att våga vara unik och samtidigt blanda trender och färger till en personlig stil. Modebloggerskornas syfte är såklart att inspirera och dela med sig av tankar kring mode, precis som jag just blev inspirerad, men jag förstår inte folk som inte kan tänka själva. Jag skulle aldrig trivas i kläder någon annan sagt åt mig att bära. Dina kläder speglar den du är, värt att reflektera över.

Puss <3


Born to run

Det blev en härlig dag på stranden med familjen idag för min del. Solstek blandades med bad och läsning och sedan lite musik på det. Jag lyckades så klart bränna mig lite, men det var det värt. Nu är jag i alla fall inte lika likblek som förut^^ Nu har jag precis duschat och gjort mig i ordning för att möta upp K. Jag ska nämligen hjälpa henne att flytta in i hennes brors lägenhet ikväll. Hon har tydligen vunnit ett antal hundra gram mjölkchoklad på jobbet också, så det blir väl till att smaska på den också och mysa lite på balkongen; funderar på att ta med mig lite Chai. Jag ska förresten hoppa in och jobba på lördag. Det ska verkligen bli toppenkul, är riktigt laddad! :) Nu ska jag springa i väg och laga lite mat innan jag sticker. Maybe I'm born to run?

<3

Schteeek ;)

Imorgon ska det blir hur varmt som helst, så jag ska ut till Björkvik och sola med familjen. Jag ska blir asbrun, ligger så efter förra året :p Räkna med STEK!

Good night and sleep tight

Tisdag

Tisdag idag och jag är mer utmattad än vanligt. A sov över här i natt å vi somnade inte förrän vid 6-tiden, smått jobbigt. Att vi inte orkade pallra oss upp förrän klockan halv två gjorde ju inte saken bättre sen heller. Jag kommer nog att ha svårt att somna i natt. Jag kom att tänka på en sak idag. Ända sedan skolavslutningen har jag knappt varit ensam. Jag har i princip träffat kompisar varje dag vilket har gjort att jag knappt kan vara ensam längre. Jag är hur trött som helst, men ändå så träffar jag människor för att jag inte vill vara ensam. Någon sa en gång att man kan umgås så mycket med andra att man till slut inte orkar vara själv och det känns som om det är det som håller på att hända mig. Det är skrämmande eftersom jag alltid har tyckt om att använda all min lediga tid till att starta projekt på egen hand. Sen har jag kommit på att jag inte kommer att kunna sluta röka heller eftersom jag egentligen inte är beredd att ge upp det. Det suger.

Klart slut!

I'm so lucky lucky

Jag har så mycket att berätta så att det säkert kommer sluta med att jag inte skriver någonting överhuvudtaget. Igår var jag och K på Gröna Lund och Skansen och brände lite pengar i Mp-spelen såklart. Det blev första pris i slangbellan för hennes del medan jag stekte med en PRIDE-delfin. Vi behöver ju faktiskt inte låtsas om att jag vann den där det var vinst varje gång :p Efter lite lunch i personalmatsalen traskade vi vidare upp till Skansen. Behöver jag säga mer än Tiiiiiiiiiiiiiiiiiiitiyo och Amanda Jensen? haha Vi kom in gratis i akvariet också, så vi blev jagade av lemurer och skrämda av äckliga anacondor som slickade på glaset, iiihhh :) Sedan åkte jag hem till Älskot och hade världens underbaraste kväll, så det så :)

Det var rätt segt att gå upp imorse, men jag lyckades ta mig in till stan för att möta tjejorna iaf (va fan var klockan? 14?). Det blev picknick i Tanto med chips och grillad kyckling,fat, greasy fastfoodmeal som vanligt med andra ord, sedan alldeles för många cigaretter på det. Jag som inte hade rökt på fyra dagar och skulle sluta, blir galen. På ett sätt är det värt att sluta helt, men på ett sätt så känns det skönt att ta ett bloss någon gång ibland. Jag har dock bestämt mig för att ändra mina matvanor; det funkar liksom inte att äta fett, fett och åter fett 24/7. Detta är INTE för att banta, utan för att vara lite snäll mot min mage som ständigt blåser upp sig och bråkar med mig. Nu ska det bli lite svettig dans för min del till lousy techno och crazy nights här i datarummet, någon som är på? Man hör nämligen ständigt dålig musik och dunsar i golvet från min systers rum, tänkte prova på samma sak ;)

See ya

Extas

Jag är i extas! Det blev inga byxor från Whyred idag, men väl världens snyggaste klänning från Acne! Den är nästan som en tubkänning i svart med en dragkedja fram, förutom att den har smala axelband som går i kors där bak. Det var sista plagget på mycket länge, jag lovar. Förutom det så var vi på IKEA där jag handlade två superfina necessärer för 25 pix. Dessutom avnjöt vi ju såklart en portion köttbullar :)

Det blev ingenting med tjejorna på Ingarö eftersom Ms farmor fick åka in på sjukhus inatt :S Läskigt det där. Vi ska förhoppningsvis ses på söndag istället. Imorgon blir det mys på Skansen för min del tillsammans med K, sen ska jag med största sannolikhet träffa en viss person, längtar :) Nu ska jag spela ett parti betapet för att jag inte har något liv. Jag har blivit beroende igen, tyvärr :p

Later darlings!



The sky is a landfill

Nu sitter jag här, nyss hemkommen från en blöt promenad med hunden, och lyssnar på älskade Jeff Buckley. Låten heter för närvarande "The sky is a landfill". Jag hade verkligen glömt bort hur bra han verkligen är, sån underbar röst! Imorrn blir det shopping med familjen ute på outleten i Barkarby. Jag har nämligen spanat in ett par underbara byxor från Whyred och de råkar ju ha en butik med Whyredkläder till vrakpriser där :) Alltså jag måste verkligen sluta shoppa. Jag har äckligt mycket kläder som behöver rensas ut och ändå kunde jag inte låta bli att shoppa härom dagen. Det blev kläder för 900 kr, 900 spänn! SICK! Efter shoppingen ska jag och M ut till J. på Ingarö för att mysa lite. Jag har verkligen saknat mina tjejor! Jag älskar mitt liv just nu. Nu ska jag inte i garderoben och röja igen.

Night sweeties <3


Sjuk

Det ösregnar ute och jag är sjuk, så vad passar bättre än att krypa ner framför TVn och några avsnitt av Grey's Anatomy? Inte mycket enligt mig. Grillningen var trevlig i tisdags. Det var inte så mycket fest som jag hade hoppats på, men det var trevligt ändå tackvare alla fina människor som var där. Dessutom har jag fått pluspoäng av min mamma eftersom jag kom hem med breezern hon gav mig (varför inte spara spriten till en suparfest liksom?). Jag tror att hon har ännu högre tankar om mig nu haha ;) På natten åkte jag hem till bästaste för att sova å prata lite, nått hade nämligen hänt. Hade den underbaraste kvällen på riktigt länge. Jag är verkligen kär nu vilket känns så himla skönt!

Något har figurerat konstant i mina tankar på sista tiden och det är att det känns som att jag har så dålig koll på vad som händer i världen nuförtiden. Frågar någon hur man filar sina naglar på bästa sätt eller vad som definierar en viss designers kollektioner kan jag svara direkt, men om någon till exempel frågar mig hur länge konflikten mellan Israel och Palestina har pågått, är svaret inte lika självklart. Frågan är hur jag ska klara av att bli en bra journalist när jag inte ens orkar läsa dagstidningarna eller se på nyheterna längre. Fy skäms alltså. Jag känner mig så korkad; var mycket mer skärpt förut. Aja. Kom att tänka på en person jag en gång kände idag och när han spelade en massa Jeff Buckley för mig. Jag har funderat på att ladda ner hans musik ett bra tag men inte hunnit, så jag tänkte ta tag i det nu.

So long!

En chans att andas ut

Igår var det min sista dag på jobbet. Det kändes minst sagt vemodigt att säga hej då till alla, men ändå ohyggligt skönt eftersom jag nu äntligen har sommarlov på riktigt och får en chans att andas ut och vila upp mig. Jag får passa på att samla nya krafter så att jag kommer tillbaka som en ny människa i höst eftersom jag även har fått hösttider :) Idag har jag tränat för första gången på en månad vilket var oändligt skönt. Det blev ett utejympapass med K och L i Tanto. Det lär blir fler sådana fram över. Imorgon ska jag shoppa lite med L och sedan åka hem till K för lite grillning, ska bli najsers. Jag måste vara världens lyckligaste :) Pussar

Live and learn

Just nu sitter jag här och äter godis. Jag är totalt utmattad av all planering, allt jobb och alla måsten, men jag känner ändå att jag är lyckligare än vad jag har varit på länge. Livet har sin gång som med allting annat och just nu känner jag att jag kan acceptera det och njuta av det som är bra. Jag är nyss hemkommen från en hektiskt dag. Efter jobbet stannade jag kvar på Grönan och käkade Fish 'n' chips med en viss tjej som totalt har gått och kärat ner sig i en clown. Det blev en hel del skrik och skratt och diviverande huruvida hon skulle våga sig fram och fråga om hans telefonnummer. På kvällen ringde hon iaf till mig och berättade att allt hade löst sig. Sedan blev det en promenad genom halva stan och buss ut i ingenstans för att slutligen hamna rätt hemma hos min pojke. Pinsamt att träffa hans familj, men det gick bra i alla fall. Han ska med största sannolikhet komma hem till mig imorgon också :) Sedan bar det till Kungsholmen, hem till M, för en mysig tjejmiddag. Jag älskar tjejmiddagar för att man aldrig kan förutspå vilket ämnen som kommer att tas upp. Älskar verkligen att vara tjej ibland. Det blev en promenad från Kungsholmen till Slussen också med snack om allt mellan himmel och jord. Den som lever får se. Let's live and learn.

Om män

Enligt mig har de allra flesta killar ett alldeles för stort ego och är oftast inte sena med att framhäva vad de är bra på och sedan spä på det än lite mer. Därför har jag en thing för att driva med de allra flesta killar och reta dem för att ta ner dem på jorden igen. Vissa killar uppfyller ju tyvärr inte dessa kriterier men det kan ju inte jag veta när jag börjar driva med dem eftersom jag, dum som jag är, drar alla över en kam. Idag jobbade jag nämligen med en kille och självklart så drev jag och skojade med honom också. Han gjorde samma sak tillbaka och vi hade jättekul trots att det var ösregn och typ noll gäster. När man inte känner varandra så bra kan man ju dock inte riktigt veta var gränsen går, så nu sitter jag här i efterhand och funderar på om jag inte var lite väl taskig. Jag får väl hoppas på att har ett sinne för humor och att han förstod att allt var på skämt, han var ju liksom lika taskig mot mig. Jag har ju alltid fått höra att jag är för snäll, så det är väl därför jag alltid oroar mig för sånt :p Träffade en kompis ragg på jobbet också vilket var aningens skumt. Kände inte igen honom först eftersom han hade klippt håret, men sen när jag hälsade iaf, var han skitkonstig, inte alls som jag kommer ihåg honom :S Äh, jag antar att jag tänker för mycket. Jag ska gå och sova istället och tagga till inför morgondagen. Ska nämligen hem till bästaste innan jag går till jobbet. All my love

Far above our heads are the icy heights that contain all reason

De senaste dygnen har varit rätt kaotiska. Jobbade nio timmar igår i mitt absoluta hatspel, men det var jättemkt folk, så det var kul ändå. Efter jobbet, klockan 23, åkte jag på fest utan att ha ätit mat på runt 8 timmar. Ni kan ju själva räkna ut hur det slutade. Efter ett glas vin trodde jag att jag kunde flyga. Det blev iaf en trevlig kväll med nostalgi och minnen då en gammal kompis till mig följde med. Då dagen igår var ett långt glädjerus, kan man väl säga att idag har varit motsatsen. Jag har mått piss och har varit bakis hela dagen, men var ändå tvungen att pallra mig iväg till jobbet. Det var typ dött halva kvällen, så det var väl inte direkt någon höjdare. Kom att tänka på en sak idag när jag pratade med min mamma. Det stör mig att hur mycket man än kämpar för att förändra, kommer allting ändå att vara likadant. Bröder och systrar kommer alltid att uppfostras olika, kvinnorna kommer alltid att stå under männen och de som slår sig fram genom att trycka ner andra kommer alltid att vinna mer respekt. Det är så underligt att naturen har sina skrivna lagar och att de är omöjliga att förändra hur mycket man än försöker. Jag hatar att man alltid kommer att vara samma människa som man blev född till. En liten tanke bara. Pussen <3

Fredag

Idag är det fredag och jag har varit ledig hela dagen, grymt skönt! Tiden har spenderats hemma hos F med snack om allt från resan till de vanliga killproblemen. För en gångs skull så gällde det faktiskt inte mig :) Addera lite stek ute i solen på det så har ni min dag. Idag passade jag också på att äta för två vilket jag ångrar bittert nu, fullkomligt rullar fram ^^ Aja, sånt får man väl ta. Imorrn blir det jobb från 14 till typ 23 och sedan lite partaj. Ska försöka hinna med lite solstek på det så att jag iaf blir lite brun i sommar. Nu signar jag ut! PUSS!

GLÖMDE ATT SÄGA.....

att jag är helt otroligt lycklig idag och helt hög på tillvarorn. Livet kan vara bra skönt ibland, bara cigaretten som fattas, men försent nu :(

Fader Fouras

Det hände en riktigt skum grej när jag åkte saltsjöbanan hem från jobbet idag. Jag var en av de första på tåget, så jag satte mig ensam i en fyra. Mittemot mig satte sig en kille i min ålder, och bredvid oss två gamla gubbar, ivrigt pratandes. Den ena gubben började prata om att språk egentligen bara är ljud och att samma ord säkert kan betyda olika saker på olika språk. Gubbarna var väldigt högljudda och ivriga, så jag och killen kan ju knappast hålla oss för skratt. Det slutade med att vi också hoppade in i diskussionen. Det visade sig sedan att den ene gubben är en turkisk författare och den andre ingen mindre än Fader Fouras från Fångarna på fortet. Det var minst sagt något värt att nämna. Jag älskar verkligen när människor är öppna och börjar prata med en trots att man för dem är en främling. Annars har jag haft ett till mördarpass på jobbet idag, nio timmar. Jag stod i kexet med lite olika människor och vi nådde inte mindre än 177 erbjudanen :) MS var på Grönan igår också, men av någon anledning så hade de missat Vinsthjulet där jag stod, tack för det :)Imorrn är jag ledig och då ska jag och F planera resan lite mer. Jag har köpt min Way out west-biljett nu, Gothenburg here we come :) Natti!

Review

Det var som sagt ett bra tag sedan jag skrev något här, men nu, efter åskilliga veckor och bloggbyten, är det dags att börja om från början. Mycket har hänt i mitt liv och mycket håller på att hända. Det har blivit en hel del jobb för min del under den senaste tiden vilket också är en av anledningarna till jag inte har orkat blogga. Nu har jag dock tagit mig i kragen och det riktigt kliar i både fingrar och sinne att berätta om alla mina eskapader. Jag skrev för att tag sedan att jag inte längre kan tycka om någon kille under en längre tid utan att tröttna. Jag trodde i alla fall att jag inte kunde det tills jag träffade någon, någon som fick mig att resa tillbaka ett par månader i tiden. Det känns för en gångs skull faktiskt bra. Jobbet flyter som aldrig förr. Jag som trodde att jag var sämst, har både vunnit platina, ett antal extrastjärnor och fått en massa beröm. Jag får sluta med att nedvärdera mig själv, är ju bara jag som förlorar på det ändå. Jag har bara åtta jobbtillfällen kvar nu innan jag får sommarlov på riktigt. Då är jag hemma två veckor, sedan bär det av till Göteborg med bästaste F. Vi ska cykla runt på västkusten, sola, bada, shoppa och gå på Way out west. Jag har iofs inte köpt någon festivalbiljett än, men jag tror att det är lugnt. Jag ska se till att fixa det så snart som möjligt. Boendet är i alla fall fixat. Gud vad kul vi kommer att ha det. Det finns så mycket annat jag vill hinna med också, blir helt exalterad av att tänka på det. Om en och en halv vecka har jag liksom inget jobb att gå till varje dag, inga måsten, bara ledighet, gaaaaah :) Jag har hunnit med att detoxa min garderob också rejält! Klädbytardag någon? Nu orkar jag inte skriva mer! Sleep tight darlings <3

RSS 2.0