Byter tillbaka :p

Alltså det funkar inte längre. Jag saknar min mördarsnigel alldeles för mycket, så jag skiter i blogspot och tar nya tag här istället. Det är ju här jag har alla mina läsare, eller hur?:p Mycket värt att berätta har hänt sen sist, men jag tror att jag behåller det för mig själv så länge. Jag är egentligen alldeles för trött för att göra någonting alls så det blir bara ett kort inlägg. Mer kommer, jag lovar. Ska sova ett par timmar nu innan jag går till jobbet imorrn, so long! <3

Ny blogg!

Eftersom blogg ALLTID bråkar med mig, så har jag bytt portal till blogspot. Hoppas på bättre lycka där. En vän kom på ett trevligt smeknamn på  mig i veckan, så det får bli grunden till den nya bloggen: olilajnens.blogspot.com (funkar inte att länka som vanligt :p)Hoppas jag inte tappar nån på vägen!

PUSSSSIIIII 


Today is a good day, it was worth waiting for

Härlig dag idag! Startade upp med sol på balkongen, fruktansvärt skönt! Funderar på att gå upp tidigare imorrn och sola innan jobbet, hello hudcancer :p Aja! Sedan traskade jag hem till F. för att lämna diverse grejer inför Ms 18-årsfest imorrn, måste ju sticka direkt ifrån jobbet, så jag hinner inte hem emellan. SJUKT TAGGAD!!!! Idag var det också jobb från klockan tre till tio, 100 erbjudanden i Daimen, så jävla bra :) Hittat en ny kärlek på jobbet också haha FUCK! Jag säger ju att jag aldrig kan gilla någon enstaka person under en längre tid, helt sick! Jag går och suktar efter en kille ett par veckor, sen får jag upp ögonen för nya, fräscha igen. Det är nog som sagt lika bra om jag aldrig gifter mig, kommer aldrig att kunna stå ut med en person livet ut. Jag kräver ombyte hehe Fick MVG i Psykologi B idag också, GÖTTMOOOOOSS! So long suckers! Och det menar jag verkligen. Det finns jävligt många suckers där ute mohahahahha Ni kan aldrig ana vad jag tänker på i just denna sekund och tur är väl det ;)

Natti!

Nej...

...jag har inte slutat blogga; jag har bara tagit ett break. Vissa dagar kilar det i fingrarna att skriva en hel uppsats om att rädda världen medan skrivandet andra dagar känns helt meningslöst. Bloggen är inte min bästa vän längre. Det är inte det att jag inte har något att skriva, tankarna flyger i huvudet på mig hela tiden, jag orkar bara inte. När till och med bloggen har blivit en last så är det något som har slagit alldeles slint. Om en vecka och en dag, då jag äntligen har sommarlov, så lovar jag dyrt och heligt att blogga så gott som varje dag. Jag hoppas att vinden har vänt tills dess. Jag måste bara hitta tillbaka till min harmoni först. Tänk er ruinen av Brahe hus som ligger bredvid motorvägen mittemot Visingsö, så har ni mitt tillstånd just nu. Jag står ensam i den salta snålblåsten, fast besluten om att klara av all som jag bär på själv, men när vinden ligger i börjar jag sakta att vittra sönder. Jag behöver flytta ut till en stuga vid havet där jag kan sitta på verandan om kvällarna med en kopp te och en bra bok och blicka ut över horisonten. Tror ni att man kan vara sin egna största fiende? Jag vet att man kan det.

Åh doktor! kan du ge mig någonting så jag blir sjuk, helt ur balans?
Åh polis! ta och nita mig och spärra in min längtan, min känsla och min chans...

RSS 2.0