Hemma igen!

Nu är jag tillbaka i Sverige igen efter en underbar vecka i Polen. Well, de första dagarna var i alla fall underbara. Då var det stekande sol och 25 grader. Vi var på stadsvandring i Krakow, etthundra meter under marken i en saltgruva, på ett grymt stort shoppingcenter och framför allt på Auschwitz pch Birkenau. Det var tungt att se, framför allt allt hår, skor, väskor etc, men jag kände att det var lättast att bara stänga av och inte känna något alls. Det är helt ofattbart hur grymma människor kan vara mot varandra. I shoppingväg var vistelsen så klart lite roligare :) Jag köpte presenter till famlijen, kläder, cigaretter (ett paket Davidoff kostade runt 20 spänn), smink, vin och lite annat. Dessutom köpte jag en present till F. som fyller år idag. Grattis, grattis! Bättre sent än aldrig haha Idag har jag annars varit i skolan och blivit besviken som vanligt. Känns som om jag ligger på gränsen i så många ämnen att det är jobbigt. Hade uppsjungning ensam i pop- och rocksång vilket inte heller kändes sådär jättebra. Hon vill typ att jag ska sjunga som en man. Nu har jag bara ett sångtillfälle kvar att visa att jag kan; jag som vill ha MVG :S

PUSS


Tillbaka till istiden

Alltså jag förstår mig inte på vädret för fem öre. Igår var det 26 grader och strålande sol. Idag var det endast 10 grader vilket gjorde att man frös arslet av sig. Bara pågrund av vädret har jag slösat hela 299 pix på en varm och mysig tröja. Okej, det kanske inte bara berodde på vädret men om det hade varit 26 grader och strålande sol, hade jag ju inte ens kommit på tanken att köpa den.

Förutom att shoppa, har dagen spenderats i skolan och på stan. Jag och K satte oss vid vattnet och klämde i oss hela en och en halv munk. Efteråt ville jag bara spy. Det var dessutom en massa marshmallows och choklad på dem, fy fan. Inte bra för mig som inte kommer att kunna träna på ett tag. Tackvare all joggning, har mina gamla, jobbiga knän gjort sig påminda. Dessutom strejkar båda höfterna. Fan, kommer snart att behöva använda rullator. Nu ska jag fortsätta mitt ärevarv runt huset och fladdra runt med min sedelbunt som jag ska växla in inför Polen-resan ;)

Förresten. Fick nyss höra om en läskig incident av min mamma. Hennes jobbarkompis bor i Saltis och har en dotter som är EMO. När hon (dottern) skulle följa sina kompisar till tåget i fredagskväll, blev de påhoppade av några killar som hon tidigare gått i samma klass som. Killarna började skrika EMO-jävlar till dem och kasta sten på dem så att flera blev skadade. Eftersom hon visste vilka de var kunde hon anmäla dem, men ändå! Enligt min mening är merparten av ungdomarna i Saltis en skock IQ-befriade idioter som inte är någonting utanför deras fula, äckliga håla. Så jävla patetiska och vidriga. Jag väntar med spänning på den dag då Filip och Fredrik gör 100 höjdare om inaveln i Saltis som då (förhoppningsvis) har resulterat i att merparten har blivit utvecklingsstörda.

PUSS


It was a strange time in my life

2-0! 2-0! 2-0! AIK är så jävla bäst! Ägde matchen igenom kan jag ju meddela. Det var dock inte det jag ville blogga om. När J och jag skulle gå på tunnelbanan från Solna, hände det något konstigt. En kille bakom mig tryckte på för att försöka komma på tunnelbanan, men när jag vände mig om tog han typ mig om midjan och sa varsågod så att jag kom på först. Vi fick någon märklig kontakt som jag aldrig har känt med någon förut. J. gick före mig och hittade en ledig fyra, sedan kom killen och hans kompis och satte sig bredvid oss. Sedan möttes våra blickar då och då, och båda log varje gång. Jag pratade i telefon och J också, så jag tror inte att han till en början förstod att vi kände varandra. När både J och jag började prata med varandra måste han ha trott att vi var tillsammans eller nått. Varför kunde jag inte ha varit själv just den här gången? Kan inte släppa den här killen; hans blick, hela han. Så jävla snygg, faaaaaan!!!

Hat föder kärlek

Varför tror jag alltid att alla tycker att jag är jobbig och att ingen tycker om mig? Jag har ju för fan fel varje gång :)


Better late than never!

Är ledsen för den sena uppdateringen, har haft en hel del att stå i! I fredags var det dags för barnpassningen. Innan jag gick dit var jag ohyggligt nervös, men det visade sig vara förgäves. Barnen skötte sig ganska bra och kvällen blev rätt lugn tillslut. Minstingen vägrade dock först att gå och lägga sig, men efter lite monsterlek och annat (haha) somnade han så snällt. Då var det dags för godis och fredagsmys för den äldre :P När jag hade fått båda i säng, hade jag ett par timmar att bränna vilket inte var sådär jättekul, men men, money talks. Mamman i familjen var supersnäll och jättetrevlig så jag fick säkert mer pengar än vad jag egentligen förtjänade :P Aja, bara att tacka och ta emot. Igår var det dessutom jobb på Gröna Lund vilket betyder ännu mer pengar. Alltså läs mellan raderna.: Jag är INTE pengakåt :P Jag fick stå ensam i Kärlekshjulet vilket var väldigt roligt. Jag fick båda ta emot tusenlappar och dela ut första priser. Det var dock lite problem med stängningen, så det var en aning pinsamt... Jag är så himla rädd för att göra fel hela tiden :S Om de skulle få för sig att avskeda mig, skulle det ju liksom inte bli någon Europaresa i sommar, och det vore ju inget vidare. Well, well. Imorse var jag och Filippa uppe med tuppen för ett träningspass på Friskis. Det var riktigt skönt. Nu ska jag ta och plugga lite innan jag ska åka iväg och träffa J. Vi ska gå på AIK-Malmö FF, så om ni ser en galning med AIK-tröja skrika sig hes i klacken så är det jag :)
Over and out!

Pengar rullar in som det ska, det går bra nu!

Hade endast en lektion i skolan idag, nationellt prov i speaking, men det ska vi inte prata om överhuvudtaget. Jag var dum nog att åka till skolan endast iförd shorts och blus, så ni kan ju gissa om jag skallrade tänder framåt lunchen. I sådana lägen är det tur att Myrorna finns. Jag svängde in där och hittade en mysig, blekgrön tröja för endast 65 riksdaler. Jag har en bestämd känsla av att den kommer att bli en av mina favorittröjor. Eftermiddagen spenderades dränkt i psykologi- och matteplugg på Stadsbiblioteket samt träning. De körde Petters "Det går bra nu" på Friskis och det gör onekligen det. Nyss ringde en trevlig mamma och frågade om mina barnvaktstjänster fortfarande var aktuella, och såklart! Därför sitter jag barnvakt på fredagkväll. Till råga på det så blir det jobb på MP på lördag också och sedan bio på söndag. Håller verkligen med om att pengarna rullar in. Snart blir det rysk kaviar på mitt fat också haha Det börjar likna den gamla goda tiden när den kommande helgen planerades redan helgen innan... Jag vet inte om jag vill ha det så igen, men men...

All my love people; nu ska det pluggas vidare!


Livet är en gåva

När jag nästa gång vaknar upp och tänker på hur meningslöst allt är och hur synd det är om mig, ska jag skänka en tanke åt detta citat som jag hittade här.

´"Fast varje kväll somnar jag fortfarande med saknaden efter *** och varje morgon vaknar jag med saknaden efter henne. Men varje morgon tackar jag också för den tid jag fick med min dotter och att en ny dag väntar på mig. Livet är ju en gåva."

Livet är verkligen en gåva. Det är bara vi människor som inte har förstått det än.


Hemmakväll

Det ser ut att bli en efterlängtad hemmakväll ikväll efter dagens bravader. Jag pallrade mig iväg till Friskis och tog i för kung och fosterland, så nu känner jag mig något fräschare. Mindre bra var dock att jag åt upp alla kalorier jag förlorat när jag träffade J eftersom vi köpte på oss en del jordgubbar och naturgodis :P Funderar på att ta en promenad eller nått senare ikväll men det känns så pinsamt en lördagkväll. Det riktigt lyser om en att man inte har något bättre för sig, eller det kanske bara är jag som tänker så? Aja. Jag tycker i alla fall att det ska bli hur skönt som helst att inte göra något alls.

Pussy <3

Jag har slutat tro

Jag har slutat tro på mig själv och mina mål och håller helt på att tappa koncepterna. Jag kan inte längre styra vad jag äter utan det har blivit som ett tvång. Jag MÅSTE köpa godis minst en gång i veckan och äta det även om jag inte är sugen. Jag tänker hela tiden att jag ska sluta och att det är äckligt, men det går inte. Det kanske fungerar ett par dagar, sedan är jag där igen. Jag tränar inte heller som jag gjorde förut men sover desto mer. Mitt träningsprogram till Vårruset fungerade i två månader, sedan började jag släppa på principerna vilket jag ångrar bittert. Egentligen tror jag i och för sig att det är tiden som spökar mest. Det är hela tiden saker att göra vilket gör att jag inte hinner. Jag prioriterar helt enkelt att sova. Idag vaknade jag tio i tolv och var fortfarande trött, fastän jag hade sovit i nästan tolv timmar. Jag skäms så in i helvete och mår piss men hur jag än försöker så har jag ingen motivation. Jag blir helt äcklad av mig själv och att jag har blivit värsta soffpotatisen; det måste verkligen bli ändring nu. Första steget blir att gå på Friskis å Svettis en snabbis innan jag träffar J.

Friday I'm in love

Underbara fredag idag. Jag var uppe med tuppen imorse och åkte sedan in till stan för att fixa lite grejer. Det är så skönt när man för en gångs skull klarar av att ta sig upp i tid. Jobbet igår gick jättebra. Jag stod i kexchokladhjulet med Rosmarie, en tant i typ 50-60-års åldern, men hon var toppentrevlig, så allt kändes kanon. Måste erkänna att jag har ett väldigt roligt jobb, även om jag redan är nervös inför nästa jobbtillfälle. Det mest spännande är ju att man aldrig kan ta reda på i för väg hur dagen ska arta sig eftersom människor är så oberäkneliga haha Snart blir det Cupcake-party hos kaffereparna men innan dess ska jag agera smakråd åt min mamma. Hon ska nämligen på studentskiva ikväll (!)

Later darlings

Första dagen på jobbet!

Hej alla glada!

Det blev en ganska risig Valborg igår eftersom det var så dåligt väder. L och jag lagade middag hos mig och åkte sedan in till stan för att träffa lite annat folk. Vi var lite sena, så alla hade olyckligtvis redan åkt hem :P Vi mötte upp K i alla fall och slutade på café 60. Det var rätt skönt att ta det lugnt eftersom det är min första dag på jobbet idag. Det vore ju inte direkt charmigt om jag skulle komma dit bakis. Jag sitter i alla fall här och känner fjärilarna i magen. Om jag ska vara ärlig så är det inte direkt jobbet jag är nervös för utan snarare alla förberedelser innan som har med ett nytt jobb att göra. Jag är typ är rädd att de inte ska komma ihåg mig etc eftersom det är så många som börjar jobba nu hehe Ni får hålla tummarna för mig! Nu ska jag sätta mig på balkongen en stund och sola lite.

Take care <3

RSS 2.0